Opzoek naar all season banden in de omgeving van Heerlen?

Bent u opzoek naar all season banden in de omgeving van Heerlen? Kom dan snel langs bij Rass Autobanden. Bij Rass Autobanden hechten wij veel waarde aan het leveren van top service en A-kwaliteit. Nieuwe all season banden kopen in de omgeving van Heerlen doet u daarom natuurlijk bij Rass Autobanden. Meer informatie over ons en onze banden vind u terug op onze website. Neem daarom snel een kijkje op onze website en overtuig uzelf.

Geschikt voor elk seizoen

All-weather banden, in de volkmonds ook wel all season banden genoemd, is de perfecte combinatie tussen zomer en winterband. All season banden hebben bijzonder rijeigenschappen, hierdoor presteren deze ongeacht het weer en ondergrond optimaal. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en hoge kwaliteit materiaal zullen deze banden het gehele jaar door zorgen voor veilig rijgedrag. Omdat deze banden niet speciaal zijn gemaakt voor één seizoen en weersomstandigheden kunnen deze het gehele jaar gebruikt worden. Wilt u niet elk seizoen banden verwisselen? Kies dan voor all season banden. Wij bieden u een breed assortiment aan van de meest bekende merken. Neem snel een kijkje op onze website!

Uw nieuwe wielen laten uitlijnen

Om uw voertuig goed te laten rollen zijn goed uitgelijnde wielen een must. Slecht uitgelijnde wielen zorgen voor een onnatuurlijke beweging wat negatief is voor het rijgedrag. Hierdoor kunnen stuurproblemen, hoger brandstofverbruik en vermoeidheid ontstaan. Goed uitgelijnde wielen dragen bij aan een energiezuinig en duurzame rit. Laat uw banden dus regelmatig uitlijnen door de professionals van Rass Autobanden. Met de hulp van de meest moderne uitlijnapparatuur zorgen wij ervoor dat uw banden altijd perfect zijn uitgelijnd.

All season banden kopen bij Rass Autobanden

Heeft u interesse in onze all season banden, en woont u in de omgeving van Heerlen of in de omgeving van Landgraaf? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons eenvoudig bereiken door het formulier op deze pagina in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Graag tot ziens bij Rass Autobanden, de bandenspecialist in de omgeving Heerlen!

Geen verrassingen

Je krijgt altijd vooraf een passende offerte, dus geen verrassingen achteraf.

Ervaren monteurs

De beste zorg voor je auto. Al onze monteurs hebben jaren aan ervaring.

Klaar terwijl je wacht

We helpen je snel weer veilig op weg. Vaak kun je wachten tot je auto klaar is.

Bandenopslag

Uw banden wisselen van winter- naar zomerbanden of andersom. Voor een complete bandenwissel inclusief demontage, balanceren en montage kunt u bij ons terecht. Ook voor tractor en vrachtwagen banden.

Uitlijnen

Uitlijnen is een specialisme waarbij de wielen zo worden afgesteld, dat ze exact in een recht spoor lopen. Dit zorgt voor een optimale wegligging. Dit is belangrijk bij de slijtage van banden en het brandstof gebruik.

24 uurs service

Rass biedt 7 dagen per week 24 uur per dag service op locatie. Bij pechgevallen kunnen de medewerkers met geavanceerde service-units snel ingrijpen.

Webshop Garagehouders

Voor alle garagehouders hebben wij een webshop waarop u gemakkelijk onderdelen kunt bestellen.

Vragen over onze banden service?

Wij helpen u graag!

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.15 – 17.15 uur.