Een goedkope bandenopslag in Kerkrade.

Bij Rass autobanden in Kerkrade kunt u tegen een kleine vergoeding gemakkelijk al uw banden opslaan. In onze speciale bandenopslag ruimte worden uw banden onder een beschermende atmosfeer bewaart. Dit heeft als voordeel dat deze niet gaan vervormen door bijvoorbeeld temperatuurverschil. Als u ervoor kiest om uw banden bij Rass Autobanden op te slaan dan zullen wij de grootste zorg dragen om uw banden fatsoenlijk onderdak te bieden. Bij aankomst doen wij uw banden labelen, hierdoor kunnen wij deze snel in ons magazijn vinden wanneer u deze weer nodig heeft. Als u uw banden weer nodig heeft dan zorgen wij ervoor dat deze weer zo snel mogelijk onder uw auto komen. Thuis uw banden opslaan brengt een groot nadeel met zich mee, de banden nemen namelijk kostbare plaats in beslag. Vanwege de beperkte ruimte in de gemiddelde garage is dit natuurlijk zonde van de ruimte. Een verstandige keuze die u kunt maken is om uw banden bij onze bandenopslag in Kerkrade op te bergen. Wenst u meer informatie over onze bandenopslag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij assisteren u graag naar de juiste keuze!
Enkele goede redenen om voor Rass Autobanden te kiezen

  • Scherp geprijsd
  • Altijd top service
  • 24/7 pechhulp
  • Moderne apparatuur
  • Gespecialiseerd personeel

24 uurs service

Naast de verkoop vaan nieuwe en gebruikte banden is Rass autobanden uw partner bij bandenpech naast de weg. Mocht het voorkomen dat u onderweg problemen met uw banden krijgt dan is Rass binnen twéé uur op locatie om u te assisteren. Wij kunnen deze garantie geven omdat wij samenwerken met Truckpoint. Truckpoint is hét europese netwerk voor hulp onderweg. De ervaren monteur demonteert uw kapotte banden en zorgt ervoor dat de nieuwe banden zo snel mogelijk gemonteerd worden zodat u weer snel verder kunt.

Neem snel contact op

Interesse in onze bandenopslag in Kerkrade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vul eenvoudig het formulier op deze pagina in, wij zullen u dan zo snel mogelijk terugbellen. Ook kunt u ons dagelijks bellen op het volgende nummer: 045 535 02 22 of e-mailen naar kerkrade@rass.nl. Wij zijn gevestigd op het volgende adres: Langheckweg 16
6468 EL Kerkrade

Graag tot ziens bij Rass Autobanden, hét adres voor bandenopslag in Kerkrade

Geen verrassingen

Je krijgt altijd vooraf een passende offerte, dus geen verrassingen achteraf.

Ervaren monteurs

De beste zorg voor je auto. Al onze monteurs hebben jaren aan ervaring.

Klaar terwijl je wacht

We helpen je snel weer veilig op weg. Vaak kun je wachten tot je auto klaar is.

Bandenopslag

Uw banden wisselen van winter- naar zomerbanden of andersom. Voor een complete bandenwissel inclusief demontage, balanceren en montage kunt u bij ons terecht. Ook voor tractor en vrachtwagen banden.

Uitlijnen

Uitlijnen is een specialisme waarbij de wielen zo worden afgesteld, dat ze exact in een recht spoor lopen. Dit zorgt voor een optimale wegligging. Dit is belangrijk bij de slijtage van banden en het brandstof gebruik.

24 uurs service

Rass biedt 7 dagen per week 24 uur per dag service op locatie. Bij pechgevallen kunnen de medewerkers met geavanceerde service-units snel ingrijpen.

Webshop Garagehouders

Voor alle garagehouders hebben wij een webshop waarop u gemakkelijk onderdelen kunt bestellen.

Vragen over onze banden service?

Wij helpen u graag!

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.15 – 17.15 uur.