CORONA UPDATE EN ONZE MAATREGELEN

Geachte klant,

Sinds het begin van de Corona uitbraak hebben wij aandacht besteed aan de continuering van onze activiteiten en die van onze klanten.

We willen bij deze graag een update van de situatie en de uitgevoerde maatregelen met u delen:

  • Wij zijn tijdens reguliere openingstijden geopend. Met onze professionals zijn wij in staat het transport en de vitale dienstverlening dag en nacht mobiel te houden. Wij zorgen er mede voor dat Nederland in beweging blijft. Uiteraard staan we ook voor u klaar. U kunt erop vertrouwen dat we er alles aan doen om uw gezondheid tijdens uw bezoek te waarborgen op basis van de richtlijnen van het RIVM.
  • U kunt blijven rekenen op onze 24/7 pechhulpdienstverlening.
  • Wij bieden u graag aan om wagenparkinspecties en bandenwisselafspraken op locatie uit te voeren mocht dit noodzakelijk zijn voor de continuïteit en veiligheid van uw bedrijfsvoering.
  • De bezoeken zullen worden afgelegd na uw voorafgaande toestemming om de gewenste locatie te betreden en wederzijds met strikte inachtneming van de beschermings- en hygiënevoorschriften.
  • De commerciële buitendienst staat altijd voor u klaar. Onze commerciële buitendienst zal komende weken haar fysieke klantenbezoeken omvormen naar communicatie middels e-mail, telefoon en videoconferentie. Graag willen we goed geïnformeerd blijven over uw bedrijfsvoering en gerelateerde wensen om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

U kunt er zeker van zijn dat ons wij momenteel alle nodige acties ondernemen om de continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen die zich voordoen.

Als u additionele vragen of opmerking heeft, zijn wij bereikbaar. U bent bij ons in goede handen.

Met vriendelijke groeten,

Rass Bandenspecialist Kerkrade BV

Geen verrassingen

Je krijgt altijd vooraf een passende offerte, dus geen verrassingen achteraf.

Ervaren monteurs

De beste zorg voor je auto. Al onze monteurs hebben jaren aan ervaring.

Klaar terwijl je wacht

We helpen je snel weer veilig op weg. Vaak kun je wachten tot je auto klaar is.

Vragen over onze banden service?

Wij helpen u graag!

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.30- 17.00 uur.