Wilt u winterbanden kopen heerlen?

Kwalitatieve winterbanden koopt u voordelig en eenvoudig bij Rass Autobanden. Rass Autobanden, gevestigd in de omgeving van Heerlen, is gespecialiseerd in het verkopen van hoge kwaliteit winterbanden tegen aantrekkelijke prijzen.
Omdat de weersomstandigheden in de winter snel kunnen veranderen is het verstandig om uitgerust te zijn met een goed stel winterbanden. De winterbanden van Rass Autobanden bieden hoge veiligheid zowel op droge als op natte wegen, ijzel en sneeuw.

Banden waar u de markering M+S op ziet staan zijn geschikt voor winterse weersomstandigheden. Enkele van deze banden zijn voorzien van een sneeuwklok symbool, dit betekend dat deze voldoen aan een extra hogen kwaliteitsstandaard. Om die extra grip te creëren op gladde wegen zijn winterbanden van een speciaal soort rubber gemaakt. Hierdoor kunnen deze optimaal presteren onder de koude temperaturen. Naast een speciaal rubber worden winterbanden ook uitgerust met extra brede groeven een loopvlak ribben. Deze ribben gaan als u aan het rijden bent dicht, zo krijgt u meer grip en stabiliteit tijdens het rijden en afremmen ongeacht de weersomstandigheden.

Een ander gevaar tijdens de winter is aquaplaning. Onze winterbanden verlagen het risico op aquaplaning aanzienlijk, dit komt door de uitstekende waterafvoer eigenschappen die deze banden hebben. Wij raden aan om tussen oktober en pasen uw voertuig uit te rusten met winterbanden.

Goedkoop uw winterbanden kopen in de omgeving Heerlen doet u natuurlijk bij Rass Autobanden. Ook kunt u bij kiezen uit verschillende gebruikte banden. Deze worden voor zeer aantrekkelijke prijzen verkocht. Mocht het u financieel niet uitkomen om nieuwe winterbanden te kopen dan zijn gebruikte winterbanden uw beste keus!
In contact komen met Rass Autobanden?
Heeft u vragen of opmerkingen over onze winterbanden? Neem dan snel contact met ons op. U kunt uw gegevens achter laten op deze pagina, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Ook kunt u ons dagelijks bereiken op het volgende nummer: 045 535 02 22. Ook kunt u ons een e-mail sturen op het volgende adres: kerkrade@rass.nl

Graag tot ziens bij Rass Autobanden, de bandenspecialist in de omgeving heerlen

Geen verrassingen

Je krijgt altijd vooraf een passende offerte, dus geen verrassingen achteraf.

Ervaren monteurs

De beste zorg voor je auto. Al onze monteurs hebben jaren aan ervaring.

Klaar terwijl je wacht

We helpen je snel weer veilig op weg. Vaak kun je wachten tot je auto klaar is.

Bandenopslag

Uw banden wisselen van winter- naar zomerbanden of andersom. Voor een complete bandenwissel inclusief demontage, balanceren en montage kunt u bij ons terecht. Ook voor tractor en vrachtwagen banden.

Uitlijnen

Uitlijnen is een specialisme waarbij de wielen zo worden afgesteld, dat ze exact in een recht spoor lopen. Dit zorgt voor een optimale wegligging. Dit is belangrijk bij de slijtage van banden en het brandstof gebruik.

24 uurs service

Rass biedt 7 dagen per week 24 uur per dag service op locatie. Bij pechgevallen kunnen de medewerkers met geavanceerde service-units snel ingrijpen.

Webshop Garagehouders

Voor alle garagehouders hebben wij een webshop waarop u gemakkelijk onderdelen kunt bestellen.

Vragen over onze banden service?

Wij helpen u graag!

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.15 – 17.15 uur.